Paradise-Spa-1Det å dra på spa har blitt noe som de aller fleste ønsker å unne seg en gang iblant. Det er en helt spesiell følelse av ro man får av å dra på spa. Det er rene og gode lukter som stimulerer sansene, man føler seg god og varm, man får slappe helt av og nye stillheten, og bestiller man noen spesielle behandlinger, så får man en utrolig god opplevelse. Det er som oftest mulig å bestille ansiktsbehandlinger eller ulike typer massasjer når man skal på spa. Dette vil da mest sannsynlig koste litt ekstra.

Stockholm er hovedstaden i Sverige og regnes som en skikkelig storby i Europa. Stockholm har naturligvis blitt fylt opp med spa-avdelinger over hele byen og disse brukes både av de som er bosatt i Stockholm, men også av de som er på ferie der. Uansett grunn til å dra på spa, så vil man komme ut av det som et mer avslappet menneske. Det har blitt gjort flere gjennomganger av spa-avdelingene i Stockholm og det har blitt kåret de aller beste som man kan finne i byen. Det er for mange spa-avdelinger i Stockholm til å nevne alle, men man kan da nevne to av de beste som finnes i byen.

spa4Yasuragi Hasseludden hotell er en fantastisk, japansk-inspirert perle en kort kjøretur utenfor Stockholm – og vel verdt de få kilometerne ekstra! Man kan endatil velge å ta båt fra kaien ved Grand Hotel, dersom man også vil utnytte tiden til å utforske Stockholm, en av Europas grønneste og vakreste hovedsteder. I tillegg til deres japanske bad, byr de også på muligheter til konferanse og det er mulig å kjøpe spa-pakker med både mat, rom og opplevelser inkludert – så enkelt kan det bli.

spa5Selma Cityspa er tilknyttet Clarion Hotel Sign i hjertet av Stockholm. Her finnes det en herlig kombinasjons av muligheter for lunsj og avslappende behandlinger. Enten du foretrekker en rask ansiktsmassasje eller en avslappende kroppsbehandling, er dette rett sted for deg. Om sommeren nyter man godt av et evighetsbasseng på taket, i et av de mest populære dagspaene i Stockholm.

spa6Spa-avdelingen som man finner på Grand Hotel i Stockholm har også blitt kåret til et av de beste spa-avdelingene i Stockholm. Besøker man denne spa-avdelingen er det bare å forberede seg på en helt unik opplevelse. De som jobber på spa-avdelingen har alle den innstillingen at hver eneste besøkende skal behandles på individuelt nivå, og alle skal få den beste behandling mulig. Spa-avdelingen på Grand Hotel bruker kun produkter som er organiske, noe som de er stolte over og som trekker flere besøkende.