Det å holde seg sunn og sprek er et mål for utrolig mange, men det er ikke like enkelt for alle å opprettholde en slik livsstil. Det er utrolig mange som har veldig travle hverdager og da er det ikke like lett å følge opp med sunn mat og trening. Det er mange som føler at de rett og slett ikke har tid og at de må prioritere andre ting. Det er noen tiltak som kan følges for at man skal kunne klare å holde seg sprek, til tross for en hektisk hverdag. Det viktigste er at man stadig vekk minner seg selv på at man ønsker å ha det som mål. Man må klare å holde seg selv motivert, til tross for at ikke alle dagene går som planlagt.

motionÅ opprettholde en sprek livsstil er en utfordring, men med noen enkle tiltak så er det ikke så vanskelig som man tror. For eksempel, hvis man ønsker å opprettholde trening og det å komme seg i bevegelse i løpet av uken, men man føler at man ikke har tid til treningssenter, så ta små steg istedenfor. Det kan være så enkelt som at hvis man vanligvis kjører til jobb, så prøv å gå eller sykle. Hvis man vanligvis tar heisen, så ha som mål å ta trappene. Sitter man mye ved en pult i jobben sin, så ha som mål å reise seg opp en gang i timen. Dette er alle små steg som er enkle å følge og som over tid vil gjøre en endring i kroppen.

tumblr_mov7vtaRaD1s3qavro1_500Det er også viktig å opprettholde en god diett når man har slike mål. Maten man får i seg har utrolig mye å si for hvordan man føler seg i løpet av en dag og det setter et grunnlag for hva slags energinivå man har. Spiser man dårlig mat så kommer man trolig ikke til å orke verken å trene eller å ta trappene istedenfor heisen. Det å holde seg sunn og sprek starter først og fremst med hva man spiser. Sunn og ren mat er det beste for kroppen, og det er enkelt å gjennomføre. Det er bare å være klar over hva man skal ha før man handler, slik at man alltid har et sunt utvalg når man er hjemme og har lyst på mat. Det er også lurt å ta med seg sunne snacks når man skal ut.